суботу, 26 травня 2012 р.

Будиночок

Продовжую працювати над своїм вишивальним процесом. Зараз я на етапі будівництва самого будиночка.Так як вишиваю я по чужому перенабору, то результат буде трохи відрізнятися від оригіналу, тим більше, що прийшлося замінити п"ять кольорів, так як на мою думку, вони зовсім не підходили сюди. Та загалом, кінцевий вигляд картини повинен вийти непоганим.

7 коментарів:

Мрия сказав...

Красота!!! Мне очень нравится!!!! Прекрасно подобрали нитки - гармонично и нежно!!!

Lensca сказав...

Дуже гарний будиночок намальовуеться!!!!

Айрин [Irina] сказав...

Будиночок - это же домик? Ну, тот кто его так назвал, явно поскромничал, это же целый коттедж или даже замок! :)))
Очень красиво получается!

Galaif сказав...

Дякую, Юлечко, що заходиш в гості! Стосовно ниток, то підібрані вони були не дуже вдало, наприклад на стовбурі дерева і даху будинка яскраво кораловий колір - це вже занадто! В деяких місцях темні відтінки, які повинні відображати тінь замінені на світліші, що зразу змінює суть цього місця на картині і т.п. Тому й прийшлося самій замінювати 5 кольорів. Це вже другий мій не дуже вдалий досвід вишивання по чужих підборах, в майбутньому все менше хочеться вишивати таким способом. От купиш набір і не має ніякої мороки, вишиваєш собі із задоволенням, не хвилюючись за кінцевий результат, а тут - постійні сумніви - чи вийде те, що тобі хотілося.

Galaif сказав...

Спасибі, Лєночка!!!!

Иринка, спасибо, ты все верно поняла, будиночок - это домик. Это я его так нежно называю, очень он мне нравится, сама бы с удовольствием в таком жила.

Айрин [Irina] сказав...

Да, я бы тоже не отказалась жить в таком шикарном домике :)

~Rukodelina~ сказав...

Очень красивая картина получается ! Интересно юудет посмотреть в готовом виде ! Я вот тоже вышиваю домик ,надеюсь скоро закончить :))