пʼятницю, 31 грудня 2010 р.

Підсумок 2010 року

Дуже цікаво робити підсумок зробленого за рік, особливо в цьому допомагають коллажі - розмістив усі свої роботи на одній фотографії і бачиш усе створене своїми руками за такий довгий термін.В коллаж входять тільки повністю вишиті роботи. Мої вишиті картинки за 2010 рік.

середу, 29 грудня 2010 р.

Туфелька №6


Остання туфелька з першої серії, але не остання в роботі. Таки буду вишивати ще одну картину.
Синьо-блакитна туфелька дуже красива, та в роботі вона виявилася найскладнішою с усіх шести. На квіточках кольори дуже схожі, а хрестики розкидані хто куди.Двічі помилялася і приходилось пороти, вишите за день.

Цікава історія сталася з цією туфелькою.Коли почала над нею працювати, то не задумувалася, які саме квіти зображено на ній. І ось одного разу одна моя хороша подруга попросила послухати Іона Суручану "Незабудка". Пісня мені дуже сподобалася, і я по декілька раз прослуховувала її під час роботи над цим малюнком, поки одного разу до мене не дійшло, що квіти на туфельці - це якраз і є незабудки! Почала шукати зображення незабудок в інтернеті - так і є, це точно вона. Ну ось, порівняйте самі!

А пісню можна послухати тут .

четвер, 23 грудня 2010 р.

Туфелька №5


П"ята туфелька готова, ще не попрана і не прасована, до порядку буду приводити усі разом, перед тим як нести до багетки. Не дочекаюся, коли вже усіх їх оформлю.Деякі плани щодо оформлення уже є, але, мабуть прийдеться їх ще корегувати в майстерні.

пʼятницю, 17 грудня 2010 р.

Туфелька №4


Знову взялася за квіткові туфельки. Вишила четверту по рахунку. До кінця року планую вишити ще дві.

неділю, 12 грудня 2010 р.

Пусть воет вьюга. У огня
Заждалась вышивка меня.
Я рада первому ручью.
Я вышиваю и пою.
А летом в солнечные дни
Люблю повышивать в тени.
Люблю природы увяданье, но…
Мне пора за вышиванье.
Мне ждать погоды не резон:
Всегда для вышивки сезон.

середу, 8 грудня 2010 р.

Метрика

Одна моя знайома в січні народжуватиме донечку. Дуже хочеться зробити їй невеличкий подарунок в честь цієї важливої події, тому задумала вишити метрику від Vervaco. З усіх переглянутих, саме ця картинка для мене виявилася найбільш зворушливою.
Поки що робота зупинилася, чекаю на замовлені до неї ниточки.